IVÆRKSÆTTERHUSE OG KONTORFÆLLESSKABER

I Kalundborg kommune har du gode muligheder for at finde et velegnet lejemål til dit nye domicil, når du skal starte socialøkonomisk virksomhed i kommunen.

Vi byder dig hjertelig velkommen.

KALUNDBORGEGNENS ERHVERVSRÅD 

Kalundborgegnens Erhvervsråd kan hjælpe og vejlede dig generelt i muligheder for at finde lokaler.

Kalundborgegnens Erhvervsråd har selv etableret et iværksættermiljø for dig, der sidder derhjemme og arbejder, men mangler den daglige kontakt med kollegaer – og for dig, der er i gang med at etablere din egen virksomhed og ønsker netværk. Vi vil gerne skabe en hyggelig stemning, hvor der er plads til lidt rummelighed, og hvor du og andre iværksættere er med til at sætte jeres præg på miljøet.

Der tilbydes sparring med erhvervsrådets konsulenter og mentornetværk.

Priser
Priserne for leje af en kontorflyverplads hos Erhvervsrådet ligger i niveauet kr. 1.250 til kr. 2.500 pr. md. afhængig af antal dage det bruges.

Læs mere på kalundborgerhverv.dk/ivaerksaettermiljoe

SYMB

SYMB tilbyder udlejning af lokaler til iværksættere, små virksomheder og foreninger.

SYMB har en vision om at skabe et iværksætterhus på stationen i Kalundborg. Her bliver man en del af et spirende kontorfællesskab centralt i byen.

Vi udlejer flere lyse og nyistandsatte lokaler ud til foreninger, små virksomheder og iværksættere. På 1. salen er der flere lokaler til rådighed, hvor der blandt andet er te-køkken og havkig. Stueetagen byder ligeledes på flere attraktive erhvervslokaler, og har man brug for endnu mere plads, har man mulighed for at leje et stort pakhus på 160m2.

Priser
Priserne for leje af kontor og pakhus ligger i niveauet kr. 2.500 – 7.500 pr. md. + moms.

Læs mere på symb.dk/ivaerksaetterhus

Det Socialøkonomiske Hus i Kalundborg – Kordilgade 58

Det Socialøkonomiske Hus i Kalundborg er et iværksætter- og samarbejdsmiljø – på tværs af faggrænser – med det fælles formål, at samskabe muligheder for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet.
Vi har målrettede tilbud til unge, men er ikke afgrænset hertil. Til gengæld er det vigtigt for os at social ansvarlighed er gennemgående i de ydelser, vi i fællesskabet tilbyder.

Vi har 164 m2 at boltre os på fordelt på mødelokaler og butikslokale placeret i centrum af Kalundborg. Vi har både faste arbejdspladser og et antal flyverpladser med adgang til tekøkken og toilet.

Priser
Priserne for leje af en kontorflyverplads i det Socialøkonomiske Hus i Kalundborg er kr. 1.250 pr. md. og kr. 2.500 pr. md. + moms for en fast plads.

Bliv en del af Kalundborgs socialøkonomiske symbiose – kontakt os for en aftale! Y-Camp/Henrik: Tlf. 40 23 37 93 eller Bent: Tlf. 23 47 20 22

Kontorudlejning i unikke omgivelser i Gørlev centralt beliggende på Vestsjælland mellem Kalundborg og Slagelse

Som kontorudlejning i Den Gamle Sukkerfabrik tilbyder vi professionelle rammer med plads til både små etablerede virksomheder, nye iværksættere og foreninger.

Her er mulighed for at få eget lukket kontor i vores charmerende bygning. Du kan leje et eller flere kontorer – eller få et kontor med plads til flere personer. I Den Gamle Sukkerfabrik har vi et rart og uformelt miljø, vi har plads til alle slags mennesker, og her er rig mulighed for sparring og samvær med de andre virksomheder, der har til huse i bygningen.

Vi har gratis parkering, elevator og en masse kontorfaciliteter, som er med i lejeprisen. Blandt andet køkken, mødelokaler og et stort atrium med mulighed for afholdelse af større arrangementer såsom foredrag og workshops.

Prisen ligger fra 1650 kr. om måneden og opefter. Alle priser er plus moms.

Læs mere på dengamlesukkerfabrik.dk

Bliv lokal i Kalundborg

Der er mange fordele ved at bo tæt på din virksomhed. Som lokal får du hurtigt et netværk og fordele ved at være en del af de naturlige bevægelser ift. den viden, der deles i et levende lokalsamfund.

Så er du også faldet for egnen og gerne vil bosætte dig i Kalundborg, så kontakt Kalundborg Kommunes bosætningsteam, og book os til et kaffemøde. Vi hjælper altid gerne med sparring på boliger, det lokale arbejdsmarked, job til partner og meget mere.

Send os en mail på flyttil@kalundborg.dk