SkaberZonen har tegnet den første kontrakt under den socialøkonomiske rammeaftale med Kalundborg Symbiose

 

SkaberZonen demonterer og genanvender defekte affaldsbeholdere

Den registrerede socialøkonomiske virksomhed SkaberZonen har tegnet kontrakt med Kalundborg Kommune. SkaberZonen skal sikre demontering af defekte affaldsbeholdere fra kommunens husstande, og at plasten genanvendes.

Vi er rigtigt glade for at have vundet opgaven udtaler Brian Svendsen fra SkaberZonen. For os er det en glimrende basisopgave i vores virksomhedsudvikling. Vi har flere ben i SkaberZonen, som har til huse sammen med SYMB på Banegårdspladsen centralt i Kalundborg, fortsætter Brian Svendsen. Vi har et flerdimensionelt værksted, hvor vi løser udviklingsopgaver for virksomheder i lokalområdet på vores værksted, som både arbejder med træ, metal og 3-D plast print. Private er også meget velkomne i vores hus.

Beskæftigelse og sammenhængskraft

SkaberZonen har som formål at understøtte beskæftigelsen fra kanten af arbejdsmarkedet og skabe en stærk sammenhængskraft i lokalområdet. Det gælder for alle registrerede socialøkonomiske virksomheder. Vi plejer at sige, at det som andre virksomheder arbejder med i deres CSR-politik, har vi trukket helt op i formålet for virksomheden siger Brian Svendsen.

Den socialøkonomiske rammeaftale med Kalundborg Symbiosen

Den socialøkonomiske rammeaftale, som vores opgave er omfattet af, er tegnet imellem Kalundborg Symbiose og Socialøkonomikalundborg. Kalundborg Symbiose omfatter Kalundborgs store produktionsvirksomheder og arbejder med cirkulær tilgang til produktion.

Som noget helt nyt har Kalundborg Symbiose besluttet at arbejde med socialøkonomi og social ansvarlighed i et bredere perspektiv på den cirkulære tilgang til produktion. Socialøkonomikalundborg omfatter Det Socialøkonomiske Netværk af socialøkonomiske virksomheder i Kalundborg, Kalundborgegnens Erhvervsråd og Kalundborg Kommune.

Information om SkaberZonen kan findes www.skaberzonen.dk