Mikrogården

Formål: Virksomhedens formål er at tilbyde bæredygtige ophold i Danmark samt aktiviteter i forbindelse hermed. Virksomheden er socialøkonomisk og arbejder efter permakulturprincipper, hvor omdrejningspunktet er omsorg for jorden, omsorg for mennesker og en ligelig fordeling af resurser.

Virksomheden arbejder konkret med følgende aktiviteter på Mikrogaarden i Viskinge:

1. Driver et B&B med tre dobbeltværelser. Her kan gæster leje sig ind for en enkelt overnatning eller for en længere periode.

2. Faciliterer afholdelse af dagkurser og kurser med overnatning i bla. yoga, permakultur, motorsavsbrug, tyrkisk madlavning, shelterbygning, mm.

3. Udlejer hele huset med adgang til friluftsliv i skov og mose til mindre grupper for arbejdsweekender, veninde- og mandeweekender, mv.

4. Afholder events igennem året såsom Vild (have) Festival, Permakulturel Julestue, Tipirejsning og LoFi koncerter.

5. Etablerer en brugerdrevet market-garden og en skovhave, som på sigt vil forsyne lokale beboere med sunde råvarer og opbygge CO2 i jorden.

Virksomheden efterstræber at skabe sunde arbejdsmuligheder på gode vilkår for mennesker med skæve arbejdstider eller nedsat arbejdsevne.

I indkøb af eksterne ydelser samarbejde virksomheden så vidt muligt med andre socialøkonomiske virksomheder i Kalundborg.

Ejer: Pernille Cauchi

Hjemmeside: mikrogaarden.dk